miercuri, 3 iunie 2009

Tree Man - Omul copac. Şocant!!!

Imagini şocante, DeDe, indonezianul de 37 ani a suferit pe parcursul vieţii o schimbare genetică, ceea ce i-a provocat creşterea unor rădăcini şi a scoarţei de copac pe întreg corpul. De la vârsta de 15 ani, virusul şi-a făcut apariţia, scoarţa şi rădăcinile crescând câte 5 mm pe lună. Ultimele 2 video-uri ne prezintă intervenţia medicilor şi rezultatele operaţiilor chirurgicale, care au făcut din DeDe să revină la forma iniţială a unui om normal. Incredibil!!


6 comentarii:

Lavi spunea...

OMG! nu-mi vine sa cred. Am ramas socata! Asa ceva nu am mai vazut in viata mea. Si curios, in unul din filme spune ca are copii. Interesant ca nu se transmite la copii lui acest virus. In orice caz, cred ca a suferit foarte mult.

Florin S. spunea...

Saracu :(( Cel putin dupa operatii arata totusi ca un om normal, fata de cum era la inceput. Dar si acum, mainile sunt mari, ma mir cum se descurca. probabil s-a invatat deja, :( Doamne fereste..

Anonim spunea...

Sunt negi de fapt, nu scoarta, doar arata ca lemnul. A facut niste operatii in 2008 si este mult mai bine :)

B. spunea...

Radacini ? Scoarta de copac ? Serios ?
Recomand un dictionar. Si evitarea de postari aberante - "formatiuni cornoase asemanatoare scoartei de copac" nu inseamna "scoarta de copac".

Anonim spunea...

[B]NZBsRus.com[/B]
Dismiss Sluggish Downloads Using NZB Files You Can Quickly Find Movies, Games, MP3 Singles, Applications and Download Them @ Blazing Rates

[URL=http://www.nzbsrus.com][B]Newsgroup[/B][/URL]

Pescuit spunea...

Socant. Asta nu mai e viata cred.